Rally sezona započinje u Kumrovcu

Objavljeno u: 01/02/2013 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Treću godinu zaredom sezona rallyja počinje u Kumrovcu. Najpoznatije selo na svijetu ugostit će posade i ljubitelje oktana 22. i 23. ožujka 2013. Organizator AK Delta sport u suradnji s Općinama Kumrovec i Zagorska Sela priprema 10 brzinskih ispita ukupne dužine 75 kilometara. Natjecanje uskim cestama Kumrovca i okolice počet će noćnim brzincima u petak 22. ožujka, a završiti u subotu 23. ožujka u kasnim poslijepodnevnim satima.

Rally Kumrovec proglašen je najbolje organiziranim rallyjem u Hrvatskoj u 2012. godini. Priznanje Hrvatskog auto i karting saveza predstavnici AK Delta sport primili su na svečanosti u Vodicama 26. siječnja. Dobivenu nagradu treba opravdati i u ovoj godini, stoga su radne verzije Posebnog pravilnika i Plana sigurnosti već dostavljene u HAKS na ovjeru. Objava Posebnog pravilnika predviđena je najkasnije do 14. veljače 2013. - mjesec dana prije posljednjeg dana prijema prijava.

Na startu 1. Rallyja Kumrovec 2011. godine našlo se 30 posada. Na prošlogodišnjoj utrci nastupile su 42. Pobjednik oba izdanja rallyja bio je mađarski vozač Janosz Szilagyi u Mitsubishi Lanceru EVO IX. Godine 2011. suvozačica mu je bila Viktoria Zejda, a lani je u ulozi navigatora nastupio Botond Csanyi.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments