Citroen na pobjedničkom postolju

Objavljeno u: 01/02/2013 - 10:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Hrvatski auto i karting savez dodijelio je prošlog vikenda u Vodicama marki Citroen posebno priznaje za osvojeno drugo mjesto u kategoriji proizvođača na Međunarodnom regionalnom prvenstvu Hrvatske.

Citroen je ostvario ovaj zavidan rezultat zahvaljujući posadi Davor Mihelić - Mateo Butorac koji voze Citroën C2 R2 za AK Opatija MotorSport, a koja je u Vodicama primila pehar za osvojeno treće mjesto klase 3.

Inače,posada Davor Mihelić - Mateo Butorac osvojila je četvrto mjesto u ukupnom poretku na Prvenstvu Hrvatske i Međunarodnom regionalnom prvenstvu Hrvatske.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments