FIA i Eurosport Events potvrdili rujanski termin za Croatia Rally

Objavljeno u: 13/02/2013 - 07:33 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Na zahtjev Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) Eurosport Events je u suradnji s ostalim natjecanjima uspio Croatia Rally prebaciti iz lipnja u rujan. HAKS-ov zahtjev upućen je kako bi se održavanje Croatia Rallyja poklopilo s terminom zasjedanja FIA-inog vijeća za autosportove (FIA World Motor Sports Council), a koje će se potkraj rujna održati u Hrvatskoj.

Croatia Rally je ubačen na mjesto Rallyja Poland, a koji je, pak, premješten u drugi termin, dva tjedna ranije. Nezgodno u cijeloj priči je da će se između rallyja u Češkoj i Hrvatskoj (oba na asfaltu) održati jedno makadamsko natjecanje u Poljskoj, a još nezgodnije je da se poljski rally poklapa s rallyjem svjetskog prvenstva u Australiji!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments