FIA i Eurosport Events potvrdili rujanski termin za Croatia Rally

Objavljeno u: 13/02/2013 - 07:33 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Na zahtjev Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) Eurosport Events je u suradnji s ostalim natjecanjima uspio Croatia Rally prebaciti iz lipnja u rujan. HAKS-ov zahtjev upućen je kako bi se održavanje Croatia Rallyja poklopilo s terminom zasjedanja FIA-inog vijeća za autosportove (FIA World Motor Sports Council), a koje će se potkraj rujna održati u Hrvatskoj.

Croatia Rally je ubačen na mjesto Rallyja Poland, a koji je, pak, premješten u drugi termin, dva tjedna ranije. Nezgodno u cijeloj priči je da će se između rallyja u Češkoj i Hrvatskoj (oba na asfaltu) održati jedno makadamsko natjecanje u Poljskoj, a još nezgodnije je da se poljski rally poklapa s rallyjem svjetskog prvenstva u Australiji!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments