Više od 150 osoba u organizaciji Rallyja Kumrovec

Objavljeno u: 14/02/2013 - 09:40 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pet tjedana ostalo je do starta 3. Rallyja Kumrovec. Svi službeni materijali za natjecatelje objavljeni su na internetskim stranicama utrke i Hrvatskog auto i karting saveza. Natjecanje se i ove godine boduje za tri prvenstva: Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i regionalno Prvenstvo sjeverne lige, a u njegovoj organizaciji sudjeluje više od 150 osoba.

Rukovodstvo utrke čine članovi Sportske komisije i viši dužnosnici, njih ukupno 25. Za sigurnost uoči i tijekom održavanja brzinskih ispita brzinskih brinut će 52 redara, 2 ekipe spasilačkih vozila, 3 ekipe hitne pomoći, 2 ekipe vatrogasaca s navalnim vozilom, 2 ekipe vučne službe, 4 policijska službenika, te 5 posada predvozača koji će proći stazom uoči starta natjecanja.

Za samu provedbu „brzinaca“ odgovorni će biti njihovi voditelji, u čijim će ekipama raditi 30 sudaca. Sigurnosni standardi provedeni su u skladu s pravilnikom Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Od ostalih službi organizatora valja napomenuti da će u uredu utrke raditi 5 osoba, 5 pripadnika profesionalne zaštitarske službe, te vatrogasna ekipa DVD-a Kumrovec u zoni nadolijevanja goriva na izlazu iz servisnog parkirališta.

Organizator 3. Rallya Kumrovec AK Delta Sport zadovoljan je tijekom priprema koje prolaze u skladu s planiranim. Dodatan razlog za zadovoljstvo je više od 10 prijavljenih posada iz tri zemlje - Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Prijave se primaju do 14. ožujka, a posljednji dan za prijave sa smanjenom članarinom je 01. ožujka.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments