Više od 150 osoba u organizaciji Rallyja Kumrovec

Objavljeno u: 14/02/2013 - 09:40 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pet tjedana ostalo je do starta 3. Rallyja Kumrovec. Svi službeni materijali za natjecatelje objavljeni su na internetskim stranicama utrke i Hrvatskog auto i karting saveza. Natjecanje se i ove godine boduje za tri prvenstva: Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i regionalno Prvenstvo sjeverne lige, a u njegovoj organizaciji sudjeluje više od 150 osoba.

Rukovodstvo utrke čine članovi Sportske komisije i viši dužnosnici, njih ukupno 25. Za sigurnost uoči i tijekom održavanja brzinskih ispita brzinskih brinut će 52 redara, 2 ekipe spasilačkih vozila, 3 ekipe hitne pomoći, 2 ekipe vatrogasaca s navalnim vozilom, 2 ekipe vučne službe, 4 policijska službenika, te 5 posada predvozača koji će proći stazom uoči starta natjecanja.

Za samu provedbu „brzinaca“ odgovorni će biti njihovi voditelji, u čijim će ekipama raditi 30 sudaca. Sigurnosni standardi provedeni su u skladu s pravilnikom Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Od ostalih službi organizatora valja napomenuti da će u uredu utrke raditi 5 osoba, 5 pripadnika profesionalne zaštitarske službe, te vatrogasna ekipa DVD-a Kumrovec u zoni nadolijevanja goriva na izlazu iz servisnog parkirališta.

Organizator 3. Rallya Kumrovec AK Delta Sport zadovoljan je tijekom priprema koje prolaze u skladu s planiranim. Dodatan razlog za zadovoljstvo je više od 10 prijavljenih posada iz tri zemlje - Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Prijave se primaju do 14. ožujka, a posljednji dan za prijave sa smanjenom članarinom je 01. ožujka.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments