Objavljen vodič i pokrenuta nagradna igra za Rally Kumrovec

Kumrovec će ponovno biti oktansko središte regije 22. i 23. ožujka. Nakon dva uspješno organizirana sprint rallya, organizator utrke AK Delta Sport odlučio je krenuti u nove izazove i pronaći dionice brzinaca dostatne kilometraže za klasični rally.

Stoga su svi brzinski ispiti u itinereru 3. Rallya Kumrovec novi. Lokacije su vrlo slične prošlogodišnjima, ali da bi se gledatelji i natjecatelji lakše snašli, na službenim stranicama utrke www.rally-kumrovec.com objavljen je Rally vodič. Na jednom mjestu tako su objedinjene karte, ali i sve važne  informacije vezane uz utrku i turističku ponudu kraja u kojem se održava. Kao i prošle godine AK Delta Sport odlučio je organizirati i nagradnu igru za ljubitelje rallya.

Glavna nagrada je atraktivna i još neviđena u Hrvatskoj – vožnja s dvostrukim pobjednikom Rallya Kumrovec Janoszem Szilagyem u trkaćem automobilu na zatvorenoj i osiguranoj stazi. Pravila nagradne igre objavljena su na internetskim stranicama utrke. Sudjelovati mogu svi, bez dobnih ograničenja, no ukoliko vožnju na suvozačkom mjestu trkaćeg automobila osvoji maloljetnik, bit će mu potrebno pismeno odobrenje roditelja ili skrbnika.

Prijave pristižu na adresu organizatora svakodnevno i trenutačno se kreću oko brojke 40. Krajnji rok za prijavu je 14. ožujka, a do kraja veljače moguće se prijaviti s povlaštenim iznosom članarine.

Video sadržaj

You have no rights to post comments