Rekordan broj prijava za rally Kumrovec

Objavljeno u: 11/03/2013 - 11:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Deset dana ostalo je do prvog rallya nove sezone. Broj prijavljenih vozača u odnosu na prvu godinu gotovo se udvostručio. Novost koju su natjecatelji vrlo dobro prihvatili je mogućnost predprijavljivanja, putem koje su vozači najavljivali svoj nastup na 3. rallyu Kumrovec. Činili su to prije nego li je objavljen itinerer utrke, čime su organizatoru, AK Delta sport iskazali povjerenje. Mogućnost prijavljivanja otvorena je do 14. ožujka.

"Imamo dosad 60-ak prijava, vrlo smo zadovoljni što se tiče broja prijava ove godine, pogotovo što smo stavili mogućnost online predprijave. Vozači su to prepoznali i prijavljivali se putem online predprijava, tako da još nisu prijave zaključene, a na trenutni broj prijava smo vrlo ponosni", rekao je direktor utrke Slaven Dedić.

Ovogodišnji itinerer sastoji se od 10 brzinskih ispita dužine 75 km, a ukupna dužina rallyja je 135 km. Natjecanje je dvodnevno, u petak 22. ožujka vozit će se shakedown i dva brzinca, dok je preostalih osam brzinskih ispita na rasporedu u subotu 23. ožujka.

"Brzinci jesu novi ako se gledaju kompletni, ni jedan nije isti. Cijela koncepcija samih brzinaca je ostala ista i neki dijelovi su isti kao i prošle godine, tako da vjerujem da će se vozači brzo uklopiti", zaključio je Dedić.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments