Šebalj objasnio razloge odustajanja od Kumrovečkog rallyja

Objavljeno u: 22/03/2013 - 00:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rallyjem u Kumrovcu ovog vikenda započinje nova sezona Prvenstva Hrvatske u rallyju, a na iznenađenje mnogih poklonika automobilizma najtrofejnija posada Šebalj-Klinc odustala je od nastupa. Kako je već javnost upoznata s njihovom odjavom sa natjecanja 3. Rally Kumrovec, Juraj Šebalj i Toni Klinc objasnili su razloge povlačenja prijave.

'Nakon desetak godina uzastopnog nastupanja na svim natjecanjima prvenstva Hrvatske u rallyju i osvojenih sedam titula državnih prvaka, ove godine nećemo nastupiti na svim natjecanjima iz kalendara Prvenstva Hrvatske. Prioritet naših nastupa biti će komercijalna vrijednost svakog pojedinog rallyja i željama sponzora, s naglaskom na nastup na Croatia rallyju', stoji u priopćenju kojeg potpisuju Juraj Šebalj i Toni Klinc.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments