Links Team napada Rally Kumrovec

Objavljeno u: 22/03/2013 - 12:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvi hrvatski drift i drag tim ulazi i u rally. Drifterski as Josip Žagar – Zax od ove godine okušati će se i u rallyjaškim vodama. Domaća oktanska sezona započinje danas u Kumrovcu, i to kraljicom autosporta – rallyjem. Među već poznatim domaćim i stranim posadama pojaviti će se i još jedno poznato ime, ali ne iz rallyjaških krugova.

Josip Žagar poznatiji je hrvatskim oktanoglavcima iz drifterskih krugova gdje se protekle dvije sezone natjecao u bojama Links Teama. Sa svojim suvozačem Nikolom Miketićem Zax će napasti 75 kilometara brzinskih ispita na prvom rallyju u Kumrovcu i to u Toyoti Corolli AE86. Josipu ovo nije prvi rally u životu, nastupio je na Santa Domenici, na makadamskoj podlozi, a dobar rezultat i atmosfera oko rallyja zaintrigirali su ga da se okuša i u ovoj disciplini.

"Odlučili smo se ove sezone okušati i u rallyju. Zahvaljujući AutoPartesu, AH servisima i Fuchs mazivima, ove godine ću uz Croatian Drift Challenge voziti i Prvenstvo Sjeverne Lige i to: Kumrovec, malu Deltu i rally Sveta Nedelja. Dati ćemo sve od sebe da prvenstveno zabavimo publiku, ali i da se maksimalno izguštamo", kaže Josip.

Links Team će tako ubrojiti i rally u svoje discipline. Osim što su prije tri godine unijeli svježinu u domaći autosport ova ekipa intenzivno radi i na njegovoj promociji. Pa tako na njihovoj Facebook stranici možete pronaći upute za gledatelje kako doći do brzinaca u Kumrovcu, ali imate priliku vidjeti i javljanja uživo s mjesta događaja.

Rally Kumrovec starta danas u 17 sati u centru Kumrovca nakon kojeg se voze dva brzinska ispita, a spektakl se nastavlja u subotu ujutro od 9 sati na obroncima iznad Kumrovca u subotu s osam brzinaca. Zadnji brzinski ispit vozi se oko 15 sati. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama rallyja ili na Facebooku Links Teama.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments