Szilagyi vodi, Peljhan izletio

Objavljeno u: 23/03/2013 - 07:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi iz AK Delta Sport, očekivano se našla na prvom mjestu, nakon prvog dana natjecanja 3. rallyja Kumrovec. Iza sebe su ostavili posadu Rajko Žakelj - Blaž Selan te posadu Danijel Šaškin - Damir Bruner.

Jedni od favorita, koji su nakon prvog brzinskog ispita bili drugi, posada Darko Peljhan - Tina Lazar izletjela je sa staze nakon ulaza u cilj drugog brzinca. Visoko, na četvrtom mjestu generalke nalazi se još jedna posada organizatora - AK Delta Sport Szabolcs Varkonyi i Bence Szabo. Odlične rezultate prvog dana ostvarili su Manuel Kodelja sa suvozačem Vedranom Bužićem, koji su se plasirali na 5. mjesto ukupnog poretka, posada Tomislav Postružin - Tomislav Pospiš koji su u cilj stigli šesti, te posada Ivan Bahorić - Mario Bahorić koja je prvi dan završila na 7. mjestu.

Na zadovoljstvo mnogobrojnih gledatelja prva etapa 3. rallyja Kumrovec donijela je odličan početak nove automobilističke sezone. Natjecanje na atraktivnim i zahtjevnim stazama Kumrovca i bliže okolice nastavlja se i danas.

Brzinski ispit BI/SS 3 – Škoda 1 počinje u 09:28, a ciljna ceremonija i podjela nagrada Muzej "Staro selo" – Kumrovec u 17 sati.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments