Szilagyi vodi, Peljhan izletio

Objavljeno u: 23/03/2013 - 07:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi iz AK Delta Sport, očekivano se našla na prvom mjestu, nakon prvog dana natjecanja 3. rallyja Kumrovec. Iza sebe su ostavili posadu Rajko Žakelj - Blaž Selan te posadu Danijel Šaškin - Damir Bruner.

Jedni od favorita, koji su nakon prvog brzinskog ispita bili drugi, posada Darko Peljhan - Tina Lazar izletjela je sa staze nakon ulaza u cilj drugog brzinca. Visoko, na četvrtom mjestu generalke nalazi se još jedna posada organizatora - AK Delta Sport Szabolcs Varkonyi i Bence Szabo. Odlične rezultate prvog dana ostvarili su Manuel Kodelja sa suvozačem Vedranom Bužićem, koji su se plasirali na 5. mjesto ukupnog poretka, posada Tomislav Postružin - Tomislav Pospiš koji su u cilj stigli šesti, te posada Ivan Bahorić - Mario Bahorić koja je prvi dan završila na 7. mjestu.

Na zadovoljstvo mnogobrojnih gledatelja prva etapa 3. rallyja Kumrovec donijela je odličan početak nove automobilističke sezone. Natjecanje na atraktivnim i zahtjevnim stazama Kumrovca i bliže okolice nastavlja se i danas.

Brzinski ispit BI/SS 3 – Škoda 1 počinje u 09:28, a ciljna ceremonija i podjela nagrada Muzej "Staro selo" – Kumrovec u 17 sati.

REZULTATI:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments