Szilagyi vodi, Peljhan izletio

Posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi iz AK Delta Sport, očekivano se našla na prvom mjestu, nakon prvog dana natjecanja 3. rallyja Kumrovec. Iza sebe su ostavili posadu Rajko Žakelj - Blaž Selan te posadu Danijel Šaškin - Damir Bruner.

Jedni od favorita, koji su nakon prvog brzinskog ispita bili drugi, posada Darko Peljhan - Tina Lazar izletjela je sa staze nakon ulaza u cilj drugog brzinca. Visoko, na četvrtom mjestu generalke nalazi se još jedna posada organizatora - AK Delta Sport Szabolcs Varkonyi i Bence Szabo. Odlične rezultate prvog dana ostvarili su Manuel Kodelja sa suvozačem Vedranom Bužićem, koji su se plasirali na 5. mjesto ukupnog poretka, posada Tomislav Postružin - Tomislav Pospiš koji su u cilj stigli šesti, te posada Ivan Bahorić - Mario Bahorić koja je prvi dan završila na 7. mjestu.

Na zadovoljstvo mnogobrojnih gledatelja prva etapa 3. rallyja Kumrovec donijela je odličan početak nove automobilističke sezone. Natjecanje na atraktivnim i zahtjevnim stazama Kumrovca i bliže okolice nastavlja se i danas.

Brzinski ispit BI/SS 3 – Škoda 1 počinje u 09:28, a ciljna ceremonija i podjela nagrada Muzej "Staro selo" – Kumrovec u 17 sati.

REZULTATI:

You have no rights to post comments