Povratnik Šaškin pobijedio u Kumrovcu

Objavljeno u: 24/03/2013 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U svom povratničkom nastupu na rallyjaškim stazama, hrvatska posada Danijel Šaškin - Damir Bruner trijumfalno je prošla trećim po redu izdanjem Rallyja Kumrovec.

Nakon podužeg izbivanja iz kraljice automobilizma, Šaškin i Bruner dokazali su da nisu za 'staro željezo' te su ubilježili pobjedu na prvom ovosezonskom rallyju. Doduše, za uspješan rezultat valja imati i malo sreće, a ovog puta zadaću im je olakšao mađarski vozač s hrvatskom putovnicom Janos Szilagyi koji je zbog bolesti suvozača Botonda Csanyija prijevremeno okončao svoj nastup.

Na stranu Szilagyijevi problemi, Šaškin je iskoristio ponuđeno te je na koncu u Kumrovcu pobijedio sa više od pola minute prednosti ispred slovenske posade Rajko Žakelj - Blaž Selan. Fantastičan nastup, ali i odličan rezultat u Kumrovcu su ostvarili i trećeplasirani Tomislav i Zdravko Škalić sa svojom atraktivnom i iznimno brzom Ladom VFTS.

Škalići su vodili veliku borbu s Danielom Vojvodićem i njegovom suvozačicom Tajanom Držić-Pinky te su na kraju svoje klupske kolege nadmašili za malenih 5 sekundi.

REZULTATI:

Foto: Facebook Rally Kumrovec

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments