Povratnik Šaškin pobijedio u Kumrovcu

U svom povratničkom nastupu na rallyjaškim stazama, hrvatska posada Danijel Šaškin - Damir Bruner trijumfalno je prošla trećim po redu izdanjem Rallyja Kumrovec.

Nakon podužeg izbivanja iz kraljice automobilizma, Šaškin i Bruner dokazali su da nisu za 'staro željezo' te su ubilježili pobjedu na prvom ovosezonskom rallyju. Doduše, za uspješan rezultat valja imati i malo sreće, a ovog puta zadaću im je olakšao mađarski vozač s hrvatskom putovnicom Janos Szilagyi koji je zbog bolesti suvozača Botonda Csanyija prijevremeno okončao svoj nastup.

Na stranu Szilagyijevi problemi, Šaškin je iskoristio ponuđeno te je na koncu u Kumrovcu pobijedio sa više od pola minute prednosti ispred slovenske posade Rajko Žakelj - Blaž Selan. Fantastičan nastup, ali i odličan rezultat u Kumrovcu su ostvarili i trećeplasirani Tomislav i Zdravko Škalić sa svojom atraktivnom i iznimno brzom Ladom VFTS.

Škalići su vodili veliku borbu s Danielom Vojvodićem i njegovom suvozačicom Tajanom Držić-Pinky te su na kraju svoje klupske kolege nadmašili za malenih 5 sekundi.

REZULTATI:

Foto: Facebook Rally Kumrovec

You have no rights to post comments