Povratnik Šaškin pobijedio u Kumrovcu

Objavljeno u: 24/03/2013 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U svom povratničkom nastupu na rallyjaškim stazama, hrvatska posada Danijel Šaškin - Damir Bruner trijumfalno je prošla trećim po redu izdanjem Rallyja Kumrovec.

Nakon podužeg izbivanja iz kraljice automobilizma, Šaškin i Bruner dokazali su da nisu za 'staro željezo' te su ubilježili pobjedu na prvom ovosezonskom rallyju. Doduše, za uspješan rezultat valja imati i malo sreće, a ovog puta zadaću im je olakšao mađarski vozač s hrvatskom putovnicom Janos Szilagyi koji je zbog bolesti suvozača Botonda Csanyija prijevremeno okončao svoj nastup.

Na stranu Szilagyijevi problemi, Šaškin je iskoristio ponuđeno te je na koncu u Kumrovcu pobijedio sa više od pola minute prednosti ispred slovenske posade Rajko Žakelj - Blaž Selan. Fantastičan nastup, ali i odličan rezultat u Kumrovcu su ostvarili i trećeplasirani Tomislav i Zdravko Škalić sa svojom atraktivnom i iznimno brzom Ladom VFTS.

Škalići su vodili veliku borbu s Danielom Vojvodićem i njegovom suvozačicom Tajanom Držić-Pinky te su na kraju svoje klupske kolege nadmašili za malenih 5 sekundi.

REZULTATI:

Foto: Facebook Rally Kumrovec

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments