Foto: Rally Kumrovec 2013., Dražen Kappler

Objavljeno u: 25/03/2013 - 00:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Gotovo 200 fotografija s prvog rallyja netom započete sezone Prvenstva Hrvatske u "kraljici automobilizma" stiglo nam je elektronskim poštarom s adrese Dražena Kapplera.

Dražen se je, zajedno s ostatkom vesele ekipe, našao uz staze brzinskih ispita u okolici Kumrovca, a dio dojmova s prvog rallyja sezone 2013. prenio je na fotografije u nastavku.

Osim navijanjem i pritiskanjem gumbića na fotoaparatu Dražen se, priča kruži, okušao i kao suvozač u jednom od neobičnijih rally automobila koji su proteklog vikenda jurili bregima Hrvatskog Zagorja. Dražen, hvala za fotke!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...