Video: Links Team pobjednički prošao Kumrovcem

Objavljeno u: 26/03/2013 - 07:25 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Žagar-Miketić odradila je uspješni prvijenac na reliju u Kumrovcu. Ovo im je bio prvi reli kao posada, a osvojili su prvo mjesto u klasi povijesnih automobila sa starom ali vjernom Toyotom Corollom AE86.

Josip Žagar svoje je drifterske vještine odlučio isprobati na reliju i isplatilo se. Links Team za koji vozi u hrvatskom drift prvenstvu tako je u svoju bilježnicu zapisao i prvu relijašku pobjedu već prvim nastupom. Ove godine Links će biti često spominjano ime u oktanskim krugovima.

"Bilo je odlično. Navozili smo se. Usko, blatnjavo, sklisko, opasno... Kumrovec ima sve. Tehnički zahtjevan reli, pravo kaljenje za novopečenu posadu kao što smo mi. Bila je vrhunska atmosfera i prvenstveno bi se zahvalio navijačima uz brzince i AH Servisu na novim Toyicama koje su se pokazale odlične na promjenjivoj i grbavoj podlozi. Sklizalo se, ali taman da budemo atraktivni i brzi. Vidimo se na maloj Delti, jedva čekamo!" rekao je Josip.

Links Team je uz praćenje relija uživo s rezultatima i slikama, prvi svojim fanovima poslao video iz Kumrovca s noćnog brzinca iz automobila.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

Video sadržaj

You have no rights to post comments