Video: Links Team pobjednički prošao Kumrovcem

Posada Žagar-Miketić odradila je uspješni prvijenac na reliju u Kumrovcu. Ovo im je bio prvi reli kao posada, a osvojili su prvo mjesto u klasi povijesnih automobila sa starom ali vjernom Toyotom Corollom AE86.

Josip Žagar svoje je drifterske vještine odlučio isprobati na reliju i isplatilo se. Links Team za koji vozi u hrvatskom drift prvenstvu tako je u svoju bilježnicu zapisao i prvu relijašku pobjedu već prvim nastupom. Ove godine Links će biti često spominjano ime u oktanskim krugovima.

"Bilo je odlično. Navozili smo se. Usko, blatnjavo, sklisko, opasno... Kumrovec ima sve. Tehnički zahtjevan reli, pravo kaljenje za novopečenu posadu kao što smo mi. Bila je vrhunska atmosfera i prvenstveno bi se zahvalio navijačima uz brzince i AH Servisu na novim Toyicama koje su se pokazale odlične na promjenjivoj i grbavoj podlozi. Sklizalo se, ali taman da budemo atraktivni i brzi. Vidimo se na maloj Delti, jedva čekamo!" rekao je Josip.

Links Team je uz praćenje relija uživo s rezultatima i slikama, prvi svojim fanovima poslao video iz Kumrovca s noćnog brzinca iz automobila.

Video sadržaj

You have no rights to post comments