Video: Links Team pobjednički prošao Kumrovcem

Objavljeno u: 26/03/2013 - 07:25 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Žagar-Miketić odradila je uspješni prvijenac na reliju u Kumrovcu. Ovo im je bio prvi reli kao posada, a osvojili su prvo mjesto u klasi povijesnih automobila sa starom ali vjernom Toyotom Corollom AE86.

Josip Žagar svoje je drifterske vještine odlučio isprobati na reliju i isplatilo se. Links Team za koji vozi u hrvatskom drift prvenstvu tako je u svoju bilježnicu zapisao i prvu relijašku pobjedu već prvim nastupom. Ove godine Links će biti često spominjano ime u oktanskim krugovima.

"Bilo je odlično. Navozili smo se. Usko, blatnjavo, sklisko, opasno... Kumrovec ima sve. Tehnički zahtjevan reli, pravo kaljenje za novopečenu posadu kao što smo mi. Bila je vrhunska atmosfera i prvenstveno bi se zahvalio navijačima uz brzince i AH Servisu na novim Toyicama koje su se pokazale odlične na promjenjivoj i grbavoj podlozi. Sklizalo se, ali taman da budemo atraktivni i brzi. Vidimo se na maloj Delti, jedva čekamo!" rekao je Josip.

Links Team je uz praćenje relija uživo s rezultatima i slikama, prvi svojim fanovima poslao video iz Kumrovca s noćnog brzinca iz automobila.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments