Jemrić nakon Rallyja Kumrovec: ‘Povratak u vrh’

Rally posada Branko Jemrić – Igor Šugar, članovi AK Ad-Astra (AK Delta sport) i GTM Kastav rally teama na «3. Rallyju Kumrovec 2013., osvojili su 1. mjesto klase 2 i 6. mjesto generalnog poretka. Od zadnje pobjede prošlo je četiri godine, stoga je rezultatom iznimno zadovoljan.

-  Izuzetno sam zadovoljan rezultatom, iako očekivanja prije relija nisu bila ni blizu ostvarenog. Prije relija imali smo velikih problema s pouzdanošću naše Fabije i u Kumrovec smo došli s neisprobanim autom, tako da je shakedown bio prvi pravi test auta poslije prošlogodišnjeg Croatia rallyja. Na žalost, nije moglo proći bez problema na reliju, pa smo zadnjih šest brzinaca vozili bez servo upravljača, što je na trkaćem autu još teže nego na serijskom. Želja za dobrim rezultatom je bila velika i pobjeda u klasi je tu.

Brzinci u Kumrovcu su bili kakve pravi relijaš može samo poželjeti. Tehnički vrlo zahtjevni, puni hupsera, skokova, blata, šodera...jednostavno rečeno fenomenalni!!! Preciznost "radara" je za ovakve brzince bio od presudne važnosti. Organizacija AK Delta sporta, kao i uvijek... Za svaku pohvalu!!! Dignuli su "letvicu" organizatora na još viši nivo i svaki organizacijski detalj je besprijekorno funkcionirao... Vidi se da su puno ljubavi i svog znanja uložili u ovaj rally.Što dalje??? Financijski smo se iscrpili na pripremu auta, "ušli" u nepredviđene troškove i svaki naš daljnji nastup je upitan. Nadam se da će potencijalni sponzori prepoznati naš trud i da će nas bar jednim dijelom financijski podržati kako bi mogli ponovo nastupati. Ovu pobjedu posvećujem svojoj obitelji... mojem nedavno preminulom tati, mami, burazu, sinovima Tomeku i Dodeku, tastu i punici, a posebno veliko hvala svojoj "šefici" Maji bez koje sigurno ne bi ni vozio utrke. Hvala suvozaču Igoru na dobro odrađenom “poslu”.

Veliko hvala mojem klubu AK "Ad-Astra", mojem "GTM Kastav Rally Team"-u, te sponzorima "M.C. Jaković", "24 sata", "Kreator TV", "EUROart band", "GTM Sport", "Turbine servis", "HED power tuning", "Tecno Auto", "Juretić transport", "Fabio lak", "Auto invest", "AS Folija Centar" i "Fidelis studio" bez čije pomoći sigurno ne bi ni nastupili – izjavio je Jemrić.

Foto: Dražen Kappler, Zvonimir Kranjčec

You have no rights to post comments