Video: Katić-Rubinić crash

Objavljeno u: 26/03/2013 - 08:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sastavni dio svakog rallyja su i odustajanja, a to pravilo potvrdio je i Rally Kumrovec čiji zahtjevni brzinski ispiti po zagorskim 'bregima' su bili kobni za čak 17 posada.

Među njima našla se i opatijska posada Marsel Katić - Denis Rubinić koja zasigurno neće po dobru pamtiti prvi ovosezonski rally, no srećom osim nešto lima, momci su se izvukli bez težih posljedica. Opatijci Marsel Katić i Denis Rubinić, inače članovi AK Zrinski, u Volkswagen Polu ambiciozno su krenuli sa svojim nastupom na trećem po redu Rallyju Kumrovec, no nažalost nisu ugledali cilj rallyja.

Njihov ambiciozan nastup potvrđuje i sedmo vrijeme na petom brzinskom ispitu te 11. mjesto generalke u tom trenutku, no svega brzinac kasnije priči je uslijedio kraj.

Srećom, drveće sa strane ceste uspješno su izbjegli, a mi se nadamo da šteta na Polu nije velika i da ćemo ih vidjeti već na slijedećem rallyju.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Više informacija

  • Video Thumb: kf7jacfhmhg

Video sadržaj

You have no rights to post comments