39. Zagreb Delta Rally - pripreme se zahuktavaju

Objavljeno u: 27/03/2013 - 09:45 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Natjecanjem u Kumrovcu i službeno je započela nova rally sezona u Hrvatskoj, no niti organizatori drugih natjecanja ne miruju, već su marljivi prionuli pripremama.

Tako je prošlog tjedna održan sastanak proširenog rukovodstva 39. Zagreb Delta Rallyja, natjecanja u organizaciji AK Delta iz Zagreba, koje se boduje za CEZ, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Sjeverne lige. Zbog rekonstrukcije prometnice od Kašine, preko Laza prema Mariji Bistrici i zauzetosti hotela u Mariji Bistrici, popularna Delta ove godine će se voziti svima dobro poznatim staza Martinskog rallyja.

Pošto je natjecanje upisano u kalendar CEZ-a ,očekuje se veći broj prijava iz susjednih zemalja, a i veliki broj publike koja je poznata da voli doći na Martinski breg.

Natjecanje će se održati 24. i 25. svibnja u Dugom Selu i okolici.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments