Foto i video: Rally Kumrovec u izvedbi AŠ Remetinec

Objavljeno u: 03/04/2013 - 19:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Auto škola Remetinec bila je u Kumrovcu. To u prijevodu znači da još jednom imamo prilike uživati u njihovom foto i video osvrtu na prvo natjecanje nove sezone Prvenstva Hrvatske u rallyju.

Više od dvije stotine fotografija i očekivano detaljan video epilog su njihovog predanog rada. Lijepo vrijeme, raspoložene posade, zahtjevni brzinski ispiti i iskusni snimatelji - svi potrebni sastojci za kvalitetan foto i video osvrt na kumrovečka događanja.

Uživajte!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj