Rally groznica se vraća u Dugo Selo

Objavljeno u: 10/05/2013 - 00:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Još je preostalo svega dva tjedna do 39. po redu Zagreb Delta Rallyja koji se 24. i 25.05. svibnja održava u Dugom Selu. Nakon završenog rallyja koji se krajem travnja održavao u Beogradu gdje je hrvatska posada Juraj Šebalj /Toni Klinc odnijela pobjedu u generalnom poretku, borba za Prvenstvo Hrvatske se zahuktala.

Iza Šebalja i Klinca plasirala se još jedna hrvatska momčad — Danijel Šaškin/Damir Bruner te time potvrdili odličnu kondiciju nakon već osvojenog prvog mjesta u Kumrovcu u ožujku ove godine. 39. Zagreb Delta Rally time postaje zanimljiviji, jer svi jedva čekaju nastavak borbe za prvo mjesto i osvajanje titule prvaka Hrvatske.

Osim jake konkurencije u Hrvatskom prvenstvu ove godine Delta rally se boduje i za prvenstvo Centralno Europske zone, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo „Sjeverne lige, stoga organizatori očekuju preko 60 posada iz Hrvatske i susjednih zemalja. Za gledatelje i automobilističke fanove to je izvanredna pozivnica da dođu i pogledaju atraktivne vožnje posada iz Centralne Europe, a na samom natjecanju za njih će biti organizirana i mjesta za gledatelje sa ugostiteljskom ponudom te velikim panoom na kojem će moći pratiti live rezultate.

Ove godine za gledatelje je pripremljena i nagradna igra, svaki tjedan sa novim dobitnicima i nagradama sve do samog natjecanja koju možete pratiti na Facebook stranici AK Delte.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments