Rally groznica se vraća u Dugo Selo

Objavljeno u: 10/05/2013 - 00:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Još je preostalo svega dva tjedna do 39. po redu Zagreb Delta Rallyja koji se 24. i 25.05. svibnja održava u Dugom Selu. Nakon završenog rallyja koji se krajem travnja održavao u Beogradu gdje je hrvatska posada Juraj Šebalj /Toni Klinc odnijela pobjedu u generalnom poretku, borba za Prvenstvo Hrvatske se zahuktala.

Iza Šebalja i Klinca plasirala se još jedna hrvatska momčad — Danijel Šaškin/Damir Bruner te time potvrdili odličnu kondiciju nakon već osvojenog prvog mjesta u Kumrovcu u ožujku ove godine. 39. Zagreb Delta Rally time postaje zanimljiviji, jer svi jedva čekaju nastavak borbe za prvo mjesto i osvajanje titule prvaka Hrvatske.

Osim jake konkurencije u Hrvatskom prvenstvu ove godine Delta rally se boduje i za prvenstvo Centralno Europske zone, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo „Sjeverne lige, stoga organizatori očekuju preko 60 posada iz Hrvatske i susjednih zemalja. Za gledatelje i automobilističke fanove to je izvanredna pozivnica da dođu i pogledaju atraktivne vožnje posada iz Centralne Europe, a na samom natjecanju za njih će biti organizirana i mjesta za gledatelje sa ugostiteljskom ponudom te velikim panoom na kojem će moći pratiti live rezultate.

Ove godine za gledatelje je pripremljena i nagradna igra, svaki tjedan sa novim dobitnicima i nagradama sve do samog natjecanja koju možete pratiti na Facebook stranici AK Delte.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments