Croatia Rally – predstavljen logotip i utvrđene lokacije odvijanja natjecanja

40. izdanje nekadašnjeg INA Delta Rallyja, odnosno sadašnjeg Croatia Rallyja održat će se krajem rujna u Poreču, a sada pristižu i prve službene informacije. Na mail smo dobili službeno priopćenje organizatora ovogodišnjeg Croatia Rallyja koje prenosimo u cjelosti.

Novi logotip Croatia Rallyja 2013. je usvojen: deseto natjecanje Prvenstva Europe 2013. godine bit će održano od 26.-28. rujna 2013. godine. Rukovodstvo natjecanja bit će smješteno u Poreču, jednom od najljepših mjesta na Jadranskoj obali. Taj grad ima turističku infrastrukturu na potezu od 37 kilometara duž obale, kao i ponudu od 95.000 kreveta namijenjenih turistima.

Novi logotip i grafički dizajn kreiran od strane tvrtke United Business, prikazuje crveno bijele elemente sa plavim dijelovima, istovjetne onima na hrvatskoj nacionalnoj zastavi. Logotip je usvojio Upravni odbor HAKS-a i njegov predsjednik Matko Bolanča. Postignut je dogovor između talijanske tvrtke za sportski menadžment United Business i HAKS-a, koji će zajedno sudjelovati na promociji 40. izdanja Croatia Rallyja, a čija je suradnja potvrđena potpisom ugovora Matka Bolanče, predsjednika HAKS-a i Piera Liberalija, generalnog menadžera tvrtke United Business.

Zrinko Gregurek, Glavni tajnik HAKS-a, izjavio je: "Za 40. izdanje Croatia Rallyja, kojeg je dugi niz godina organizirao AK Delta iz Zagreba pod nazivom INA Delta Rally, glavni promotor je Eurosport Events, nadležan za svjetsku medijsku promociju. United Business planira organizirati brojne dopunske manifestacije koje će se održavati uz rally, kako bi ovaj rally bio jedan od najatraktivnijih u Europi."

You have no rights to post comments