Foto: Rally Saturnus u izvedbi AŠ Remetinec

Objavljeno u: 15/05/2013 - 07:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Auto škola Remetinec svoje je fotografe još jednom uputila na regionalna automobilistička borilišta - ovaj put mjesto radnje bila je okolica Ljubljane i tradicionalni Rally Saturnus.

Saturnus su ove godine obilježili prilično loši vremenski uvjeti, koji su dali značajan doprinos većem broju odustajanja domaćih i stranih posada.

Kako su sada već slavni fotografi najautomobililstičkije auto škole u Hrvatskoj doživjeli 36. izdanje Rallyja Saturnus pogledajte u priloženoj opsežnoj galeriji. Auto školi Remetinec zahvaljujemo na ustupljenom materijalu!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...