Video: Video osvrt na Rally Saturnus

Objavljeno u: 15/05/2013 - 14:08 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvo su stigle fotografije, njih više od 160, a danas je u naš sandučić pala virtualna omotnica s linkom na video osvrt na nedavni 36. Rally Saturnus.

Kao i fotografije, video potpisuje Auto škola Remetinec. Provjerenoj i pouzdanoj remetinečkoj ekipi kiša i loše vrijeme u okolici Ljubljane nisu predstavljali nikakav problem - štoviše, kao pravi ljubitelji rallyja, na kišu su gledali s odobravanjem, jer je stvorila još teže uvjete za vožnju.

Dobro, možda ne baš s odobravanjem, ali...

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments