Sportski vikend u Dugom Selu

Ovog vikenda, točnije 24. i 25. svibnja na rasporedu je 39. izdanje Zagreb Delta rallyja, a za natjecanje koje se održava u Dugom Selu i okolici prijavljene su 44 posade. Osim hrvatskih posada, na natjecanju će nastupiti i posade iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Srbije.

Listu prijava predvodi 'naš' Mađar Janos Szilagyi, dok hrvatske boje brane Šebalj, Šaškin, Lončarić i mnogi drugi vozači koji se iz godine u godinu iznova vole vraćati natjecanju u Dugom Selu i legendarnom Martin bregu. Osim konkurencije u Hrvatskom prvenstvu ove godine Delta rally se boduje i za prvenstvo Centralno Europske zone, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Sjeverne lige.

Na samom natjecanju za gledatelje će biti organizirana i mjesta s ugostiteljskom ponudom, dok će na Martin bregu biti postavljen veliki pano 400x300 cm na kojem će se moći pratiti rezultati uživo. Nakon rallyja, na istom mjestu, sve sudionike i posjetitelje očekuje podjela nagrada te izravni TV prijenos utakmice s Wembleya - finale Lige prvaka Bayern - Borussia.

Ovakav zanimljiv program zasigurno će zadržati gledatelje do dugo u sportsku subotnju noć.

LISTA PRIJAVA:

You have no rights to post comments