Sportski vikend u Dugom Selu

Objavljeno u: 21/05/2013 - 08:25 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Ovog vikenda, točnije 24. i 25. svibnja na rasporedu je 39. izdanje Zagreb Delta rallyja, a za natjecanje koje se održava u Dugom Selu i okolici prijavljene su 44 posade. Osim hrvatskih posada, na natjecanju će nastupiti i posade iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Srbije.

Listu prijava predvodi 'naš' Mađar Janos Szilagyi, dok hrvatske boje brane Šebalj, Šaškin, Lončarić i mnogi drugi vozači koji se iz godine u godinu iznova vole vraćati natjecanju u Dugom Selu i legendarnom Martin bregu. Osim konkurencije u Hrvatskom prvenstvu ove godine Delta rally se boduje i za prvenstvo Centralno Europske zone, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Sjeverne lige.

Na samom natjecanju za gledatelje će biti organizirana i mjesta s ugostiteljskom ponudom, dok će na Martin bregu biti postavljen veliki pano 400x300 cm na kojem će se moći pratiti rezultati uživo. Nakon rallyja, na istom mjestu, sve sudionike i posjetitelje očekuje podjela nagrada te izravni TV prijenos utakmice s Wembleya - finale Lige prvaka Bayern - Borussia.

Ovakav zanimljiv program zasigurno će zadržati gledatelje do dugo u sportsku subotnju noć.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments