Šebalj i Szilagyi poravnati nakon prvog dana Delte

Brzinskim ispitom Martin Breg započelo je 39. izdanje Zagreb Delta rallyja, a nakon prvog dana pretendenti na postolje opravdali su očekivanja i s identičnim vremenom ulaze u sutrašnji dan. Janos Szilagyi i Juraj Šebalj jedini današnji brzinski ispit odvozili su u desetinku identično vrijeme, a trećeplasirani Daniel Šaškin kasni nepune dvije sekunde.

Kiša je učinila utrku izazovnijom i već na prvom brzincu posada Ivan i Mario Bahorić je izletjela sa ceste. Posada Tomislav Škalić/Zdravko Škalić koja je startala nakon njih tako je bila zaustavljena pa im je žiri dodijelio vrijeme i završili su prvi brzinski ispit na 8. mjestu. Osim izlijetanja na prvom brzincu dodijeljena je i jedna kazna. Posada Milan Vignjević/Josip Smrečki kasnila je u vremensku kontrolu i zaradila kaznu koja je ih je plasirala na zadnju poziciju.

Posada Šaškin/Bruner je zadovoljna svojim nastupom na prvom brzincu. Svoju vožnju ocjenjuju laganom iako misle da su možda mogli malo bolje, ali išli su na sigurno. Mala je razlika i vjeruju da mogu to popraviti. Dojam sa staze je da publike ima jako puno i očekuju još puno gledatelja sutra. Janos Szilagyi je također jako zadovoljan svojim nastupom i plasmanom, iako dijeli prvo mjesto sa Jurom Šebaljom.

Zanimljivo je da su odabrali iste gume i jednako se dobro snašli na brzincu. Veseli ih sutrašnjih 10 brzinaca i ne smatraju da će im to biti naporno pogotovo uz brojne navijače i nabrijanu startnu atmosferu.

REZULTATI:

You have no rights to post comments