Šebalj i Szilagyi poravnati nakon prvog dana Delte

Objavljeno u: 24/05/2013 - 21:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Brzinskim ispitom Martin Breg započelo je 39. izdanje Zagreb Delta rallyja, a nakon prvog dana pretendenti na postolje opravdali su očekivanja i s identičnim vremenom ulaze u sutrašnji dan. Janos Szilagyi i Juraj Šebalj jedini današnji brzinski ispit odvozili su u desetinku identično vrijeme, a trećeplasirani Daniel Šaškin kasni nepune dvije sekunde.

Kiša je učinila utrku izazovnijom i već na prvom brzincu posada Ivan i Mario Bahorić je izletjela sa ceste. Posada Tomislav Škalić/Zdravko Škalić koja je startala nakon njih tako je bila zaustavljena pa im je žiri dodijelio vrijeme i završili su prvi brzinski ispit na 8. mjestu. Osim izlijetanja na prvom brzincu dodijeljena je i jedna kazna. Posada Milan Vignjević/Josip Smrečki kasnila je u vremensku kontrolu i zaradila kaznu koja je ih je plasirala na zadnju poziciju.

Posada Šaškin/Bruner je zadovoljna svojim nastupom na prvom brzincu. Svoju vožnju ocjenjuju laganom iako misle da su možda mogli malo bolje, ali išli su na sigurno. Mala je razlika i vjeruju da mogu to popraviti. Dojam sa staze je da publike ima jako puno i očekuju još puno gledatelja sutra. Janos Szilagyi je također jako zadovoljan svojim nastupom i plasmanom, iako dijeli prvo mjesto sa Jurom Šebaljom.

Zanimljivo je da su odabrali iste gume i jednako se dobro snašli na brzincu. Veseli ih sutrašnjih 10 brzinaca i ne smatraju da će im to biti naporno pogotovo uz brojne navijače i nabrijanu startnu atmosferu.

REZULTATI:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments