Fair play na 39. Zagreb Delta Rallyju

Objavljeno u: 28/05/2013 - 08:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Tijekom BI 7 posada Vavika/Baumhakl iz Mađarske izletjela je sa ceste nakon čega je vozač osjetio bolove u leđima i morao je otići u bolnicu.

Kako bi mu pomogli da lakše komunicira s doktorima i dobije potpunu liječničku pomoć njihovi kolege Szabolsc Varkonyi i Bence Szabo iz AK Delta Sport odlučili su povući se s daljnjeg natjecanja te je jedan član otišao s ozlijeđenim vozačem u bolnicu. Nakon prvih 6 brzinaca posada Varkonyi/Szabo držala je šesto mjesto u ukupnom poretku i prvo mjesto u svojoj klasi.

Zbog ovog nesebičnog sportskog poteza, organizator je dodijelio posadi Varkonyi/Szabo nagradu za fair play. Svi vozači i dužnosnici posadu su nagradili velikim i dugim pljeskom.

Vozač Tibor Vavika prebačen je u bolnicu u Pečuh gdje će nastaviti promatranje, a organizatori, baš kao i svi natjecatelji mu žele brz oporavak i skori povratak na staze.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments