Video: Zagreb Delta Rally okom Rally Puza

Objavljeno u: 28/05/2013 - 10:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jurnjava Dugim Selom i skakutanje preko Martinbrega su za nama - pobijedili su Juraj Šebalj i Toni Klinc, a publika je imala prilike još jednom uživati u jedinstvenim brzincima u okolici Dugog Sela.

Ma koliko kratki i (kažu) lagani za učenje bili, dugoselski su ispiti pravo mjesto za održavanje rallyja - publika ima lak pristup do ključnih "razglednih točaka", a slavni skok na bregu jedno je od mjesta koja su tijekom godina stekla kultni status među domaćim (i ne samo domaćim) poklonicima rallyja.

Kako je proteklog vikenda bilo u Dugom Selu pogledajte u priloženom video zapisu, kojeg potpisuje Rally Puza.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments