Foto: Zagreb Delta Rally, autori: Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 29/05/2013 - 12:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Bili ste u Dugom Selu proteklog vikenda, ali biste željeli osvježiti dojmove, ili, poput nas (nažalost!) niste bili u mogućnosti posjetiti slavni "Martin" i navijati za najbolje što domaća rally scena trenutno ima za ponuditi?

Neovisno o odgovoru na "pitanja" iz prethodnog odlomka, pred vama i nama nalazi se opsežna foto reportaža s ovog natjecanja.

Fotografije potpisuju Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik, članovi nadaleko poznate i priznate Auto škole Remetinec, a koja bi, ako već nije, u svoje edukacijske djelatnosti svakako trebala uvrstiti i poduku u snimanju i fotografiranju automobilističkih natjecanja.

Andreji, Siniši i ostatku ekipe iz AŠ Remetinec zahvaljujemo na ustupljenim fotografijama!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...