Nova web stranica Croatia rallyja

Objavljeno u: 08/06/2013 - 09:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Web stranica rallycroatia.com ima u potpunosti izmijenjenu grafiku, sadržaj i funkcionalnosti, sa puno inovacija poput novih inicijativa za primanje komentara i dijalog na glavnim društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

Nova stranica je nadograđena sa uslugom za jednostavnije upravljanje prijavama na Croatia Rally 2013, akreditiranje novinara i rezervacije smještaja za sve koji žele sudjelovati na rallyju koji će se održati od 26. rujna do 28. rujna. Web stranica također ima mogućnost za komunikaciju sa svim rally navijačima kroz Twitter i Facebook kanale Croatia rallyja:  Twitter i Facebook su važni komunikacijski kanali za organizatore Croatia rallyja za dijalog sa svim vozačima, rally timovima i navijačima.

Croatia Rally 2013 ima za cilj aktivno komunicirati sa svim fanovima, a multidisciplinarno osoblje u mogućnosti je pružiti informaciju i prijedloge za one koji žele sudjelovati na 40. obljetnici ovog natjecanja čije će sjedište biti u Poreču.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments