Objavljen itinerer i mape 40. Croatia Rallyja

Objavljeno u: 18/06/2013 - 12:22 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizator 40. Croatia Rallyja, natjecanja iz kalendara Prvenstva Europe u rallyju, objavio je mape i podatke o itinereru. U dvije etape, posade će prijeći ukupno 14 brzinskih ispita, smještenih za 7 različitih staza - prvog dana posade očekuje 118, a drugog 120 kilometara brzinskih ispita. Premda se veći dio rallyja odvija tijekom dva dana, točnije u petak 27. i subotu 28. rujna, akcija započinje već u četvrtak prologom u Poreču.

Imenima, brzinski ispiti su, superspecijal Poreč, zatim Boljun, Učka i Brest (prvi dan) te Butoniga, Buzet i Salteria drugi dan. Prvog dana posade će se, osim jurnjavom brzinskim ispitima, baviti i turističkim razgledavanjem Istre, jer se ispiti nalaze "na drugoj strani" poluotoka. Tako će se nakon završetka prvog "laufa" i ispita Brest 1 uputiti na 56 kilometara dugu etapnu dionicu do servisa u Poreču.

Drugog dana, posade na rasporedu imaju dva prolaza ispitima Butoniga, Buzet i Salteria s, ovaj put, upola kraćim veznim sektorom do sjedišta rallyja i servisne zone u Poreču.

Rally završava još jednim prolaskom trasom prolog ispita Poreč, u subotnjim poslijepodnevnim satima.

Uskoro ćemo se počastiti izletom u Istru, na razgledavanje brzinskih ispita. Ako trenirate, nemojte se praviti da nas ne poznajete - ne cinkamo! :)

Generalna mapa natjecanja nalazi se ovdje. Za itinerer, usmjerite miša na ovaj link.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments