Objavljen itinerer i mape 40. Croatia Rallyja

Objavljeno u: 18/06/2013 - 12:22 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizator 40. Croatia Rallyja, natjecanja iz kalendara Prvenstva Europe u rallyju, objavio je mape i podatke o itinereru. U dvije etape, posade će prijeći ukupno 14 brzinskih ispita, smještenih za 7 različitih staza - prvog dana posade očekuje 118, a drugog 120 kilometara brzinskih ispita. Premda se veći dio rallyja odvija tijekom dva dana, točnije u petak 27. i subotu 28. rujna, akcija započinje već u četvrtak prologom u Poreču.

Imenima, brzinski ispiti su, superspecijal Poreč, zatim Boljun, Učka i Brest (prvi dan) te Butoniga, Buzet i Salteria drugi dan. Prvog dana posade će se, osim jurnjavom brzinskim ispitima, baviti i turističkim razgledavanjem Istre, jer se ispiti nalaze "na drugoj strani" poluotoka. Tako će se nakon završetka prvog "laufa" i ispita Brest 1 uputiti na 56 kilometara dugu etapnu dionicu do servisa u Poreču.

Drugog dana, posade na rasporedu imaju dva prolaza ispitima Butoniga, Buzet i Salteria s, ovaj put, upola kraćim veznim sektorom do sjedišta rallyja i servisne zone u Poreču.

Rally završava još jednim prolaskom trasom prolog ispita Poreč, u subotnjim poslijepodnevnim satima.

Uskoro ćemo se počastiti izletom u Istru, na razgledavanje brzinskih ispita. Ako trenirate, nemojte se praviti da nas ne poznajete - ne cinkamo! :)

Generalna mapa natjecanja nalazi se ovdje. Za itinerer, usmjerite miša na ovaj link.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments