Novosti na Croatia Rallyju

Objavljeno u: 26/06/2013 - 07:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Tri mjeseca prije početka Croatia Rallyja 2013, organizatori su objavili detalje uzbudljivog Super brzinskog ispita (SBI) Poreč. Predstavljajući Poreč SBI organizatori su upotpunili informacije u itinereru Croatia Rallyja 2013. koji je najznačajnije hrvatsko međunarodno automobilističko natjecanje u godini koje će se održati 26.-28. rujna i koje će se bodovati za Europsko prvenstvo u rallyju (ERC).

SBI Poreč koji je dugačak 1.7 km bit će glavni povod stvaranju uzbuđenja, točnije, navijači će imati mogućnost uživati gledajući paralelno natjecanje dviju posada istovremeno. Taj SBI vozit će se dva puta: kao BI na startu Croatia Rallyja (Poreč SSS1) u četvrtak 26. rujna 2013 u 18:17, a isti će se voziti kao zadnji i možda odlučujući brzinac (SSS14), pri završteku rallyja u subotu 28. rujna u 16:30.

SBI održat će se u centru Poreča 50 metara od servisnog parkirališta i 200 m od startno-ciljnog podija te bi trebao biti vrlo uzbudljiv duel za koji organizatori očekuju da će privući tisuće navijača.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments