Novosti na Croatia Rallyju

Tri mjeseca prije početka Croatia Rallyja 2013, organizatori su objavili detalje uzbudljivog Super brzinskog ispita (SBI) Poreč. Predstavljajući Poreč SBI organizatori su upotpunili informacije u itinereru Croatia Rallyja 2013. koji je najznačajnije hrvatsko međunarodno automobilističko natjecanje u godini koje će se održati 26.-28. rujna i koje će se bodovati za Europsko prvenstvo u rallyju (ERC).

SBI Poreč koji je dugačak 1.7 km bit će glavni povod stvaranju uzbuđenja, točnije, navijači će imati mogućnost uživati gledajući paralelno natjecanje dviju posada istovremeno. Taj SBI vozit će se dva puta: kao BI na startu Croatia Rallyja (Poreč SSS1) u četvrtak 26. rujna 2013 u 18:17, a isti će se voziti kao zadnji i možda odlučujući brzinac (SSS14), pri završteku rallyja u subotu 28. rujna u 16:30.

SBI održat će se u centru Poreča 50 metara od servisnog parkirališta i 200 m od startno-ciljnog podija te bi trebao biti vrlo uzbudljiv duel za koji organizatori očekuju da će privući tisuće navijača.

You have no rights to post comments