Šebalj i Klinc vodeći nakon prvog dana

Objavljeno u: 28/06/2013 - 21:18 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prva dva brzinska ispita 5. rallyja Novi Vinodolski završila su pobjedama zagrebačke posade Juraj Šebalj - Toni Klinc, no njihova prednost u ukupnom poretku nije velika. Šebalj i Klinc na večernji odmor odlaze sa samo 3,6 sekundi prednosti.

Kratki, 2 i pol kilometarski brzinski ispit Bribir protekao je u znaku dva izgledna favorita i jednog "početnika", ako Dina Butorca i suvozača mu Elvina Svetića smijemo tako nazvati. Na oba Bribira Šebalj je bio najbrži ispred Janosa Szilagyija i Csanyi Botonda, dok je treće mjesto u oba navrata pripalo Butorcu i Svetiću. Pravi odnos snaga vidjet će se sutra, na dužim brzincima, no čini se da će obojica novopečenih S2000 pilota vrlo brzo pohvatati konce i tajne novih automobila.

Obzirom na kratkoću brzinskih ispita, mali razmaci među posadama ne čude, a činjenica da se uoči sutrašnjeg nastavka pet vodećih posada nalazi unutar 10 sekundi najavljuje zanimljivu subotu.

Sutra, u Novi!

Ispričavamo se zbog "fotografije", kojom smo ilustrirali ovaj članak. Kako izvora službenih press fotografija nema, kao niti web stranice na kojoj bi bilo moguće doći do istih, ovo je najbolje što smo uspjeli pronaći, bez da "posuđujemo" fotografije iz različitih Facebook albuma.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments