Šebalj i Klinc vodeći nakon prvog dana

Objavljeno u: 28/06/2013 - 21:18 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prva dva brzinska ispita 5. rallyja Novi Vinodolski završila su pobjedama zagrebačke posade Juraj Šebalj - Toni Klinc, no njihova prednost u ukupnom poretku nije velika. Šebalj i Klinc na večernji odmor odlaze sa samo 3,6 sekundi prednosti.

Kratki, 2 i pol kilometarski brzinski ispit Bribir protekao je u znaku dva izgledna favorita i jednog "početnika", ako Dina Butorca i suvozača mu Elvina Svetića smijemo tako nazvati. Na oba Bribira Šebalj je bio najbrži ispred Janosa Szilagyija i Csanyi Botonda, dok je treće mjesto u oba navrata pripalo Butorcu i Svetiću. Pravi odnos snaga vidjet će se sutra, na dužim brzincima, no čini se da će obojica novopečenih S2000 pilota vrlo brzo pohvatati konce i tajne novih automobila.

Obzirom na kratkoću brzinskih ispita, mali razmaci među posadama ne čude, a činjenica da se uoči sutrašnjeg nastavka pet vodećih posada nalazi unutar 10 sekundi najavljuje zanimljivu subotu.

Sutra, u Novi!

Ispričavamo se zbog "fotografije", kojom smo ilustrirali ovaj članak. Kako izvora službenih press fotografija nema, kao niti web stranice na kojoj bi bilo moguće doći do istih, ovo je najbolje što smo uspjeli pronaći, bez da "posuđujemo" fotografije iz različitih Facebook albuma.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments