Šebalj i Klinc vodeći nakon prvog dana

Prva dva brzinska ispita 5. rallyja Novi Vinodolski završila su pobjedama zagrebačke posade Juraj Šebalj - Toni Klinc, no njihova prednost u ukupnom poretku nije velika. Šebalj i Klinc na večernji odmor odlaze sa samo 3,6 sekundi prednosti.

Kratki, 2 i pol kilometarski brzinski ispit Bribir protekao je u znaku dva izgledna favorita i jednog "početnika", ako Dina Butorca i suvozača mu Elvina Svetića smijemo tako nazvati. Na oba Bribira Šebalj je bio najbrži ispred Janosa Szilagyija i Csanyi Botonda, dok je treće mjesto u oba navrata pripalo Butorcu i Svetiću. Pravi odnos snaga vidjet će se sutra, na dužim brzincima, no čini se da će obojica novopečenih S2000 pilota vrlo brzo pohvatati konce i tajne novih automobila.

Obzirom na kratkoću brzinskih ispita, mali razmaci među posadama ne čude, a činjenica da se uoči sutrašnjeg nastavka pet vodećih posada nalazi unutar 10 sekundi najavljuje zanimljivu subotu.

Sutra, u Novi!

Ispričavamo se zbog "fotografije", kojom smo ilustrirali ovaj članak. Kako izvora službenih press fotografija nema, kao niti web stranice na kojoj bi bilo moguće doći do istih, ovo je najbolje što smo uspjeli pronaći, bez da "posuđujemo" fotografije iz različitih Facebook albuma.

You have no rights to post comments