Šebalj pobjedom obilježio "S2000 trening" u Novom Vinodolskom

Objavljeno u: 29/06/2013 - 19:26 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Možda je nesmotreno reći "trening", ali dakarovskih minutu i 50 sekundi prednosti, koliko su Juraj Šebalj i Toni Klinc uspjeli prikupiti na samo osam brzinskih ispita dovoljno govori o tome kakav je odnos snaga bio u Novom Vinodolskom. Natjecanje, koje je u svom petom izdanju postalo već tradicionalni dio domaćeg rally prvenstva, uspješno su završile 23 posade, uz pet odustajanja. 

Jučerašnja dva prolaska stazom ispita Bribir, te današnje tri runde trasama dva brzinca od po 9 i pol te 14,9 kilometara, Šebalj i Klinc su odradili 1 minutu i 50 sekundi brže od mađarske posade Janos Szilagyi - Csanyi Botond, dok je trećim mjestom podij kompletirao Dino Butorac sa suvozačem Elvinom Svetićem, u još jednom premijernom S2000 nastupu.

Ukupne rezultate rallyja po klasama i konkurencijama (MRPH, PH i AIKLZ) potražite na službenim stranicama timing službe.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments