Foto: Rally Novi Vinodolski, snimili: Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 02/07/2013 - 13:32 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik potpisuju fotografije u prilogu ovog članka, a za sve koji to još ne znaju, riječ je o stvarnim osobama koje se kriju iza slavnog imena Auto škole Remetinec.

I ovaj put Andrea i Siniša opravdali su ugled koji ih prati, a rezultate njihovog rada možete pogledati ispod teksta. Gotovo dvije stotine fotografija približit će vas i nas ugođaju koji je vladao na stazama natjecanja u okolici Novog Vinodolskog.

Uz zahvale Andreji i Siniši, želimo vam ugodno "listanje" ovog albuma!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...