Croatia Rally 2013 u znaku partyja

Da se organizatori ovogodišnjeg Croatia Rallyja više nego marljivo pripremaju dokazuje i PR obavijest o partyju dobrodošlice uoči te pobjedničkom partyju po svršetku 'Croatije'. Čovjek bi pomislio da je moto ovogodišnjeg Croatia rallyja 'iće i piće', no šalu na stranu evo što organizatori službeno najavljuju...

Croatia Rally 2013 obećaje mnoge novosti, ne samo sportska nego i društvena događanja. Te trenutke zabave osigurat će organizatori Rallyja. Zapravo, na Croatia Rallyju u znak zahvalnosti svim rally posadama, menadžerima rally timova, predstavnicima medija i svim pozvanim gostima Rallyja bit će organiziran party dobrodošlice u srijedu 25. rujna 2013. u 21.00 i pobjednički party Rallyja u subotu 28. rujna 2013 u 22.00 kako bi se čestitalo pobjednicima i sudionicima Rallyja. Oba partija bit će održana u Hotelu Laguna Parentium u Poreču i bit će dva doista svečana događaja oko bazena sa glazbom, pićem i zabavom za sve.

Pier Liberali, direktor United Businessa, promotora Croatia Rallyja 2013 je rekao: 'Rally nije samo sportsko natjecanje već i društveno događanje. Partijem dobrodošlice i pobjedničkim partijem organizatori žele osigurati zabavno i nezaboravno iskustvo za sve sudionike'.

Na oba partija očekuju se vozači, novinari, članovi timova i pozvani gosti Rallyja.

You have no rights to post comments