Belgijski prvak Pieter Tsjoen na Rally Croatia

Objavljeno u: 23/07/2013 - 09:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Na ovogodišnjem Croatia Rallyju, desetom natjecanju Prvenstva Europe u rallyju, trebao bi nastupiti višestruki prvak Belgije Pieter Tsjoen i to u Škodi Fabiji S2000.

Tsjoen je trebao nastupiti na nedavnom Ypres rallyju u Belgiji, još jednom iz kalendara Europskog prvenstva, no sudjelovanje je ugrozio manjak financija. Tsjoen je tada dogovorio suradnju s drugim vozačem, Berndom Casierom, koji je također ostao bez love. Trebali su dijeliti automobil i to po načelu "par brzinaca ja, par brzinaca ti", ali ih je u tome spriječio kvar motora na shakedownu.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments