Promocija najboljeg rally showa u Hrvatskoj ne poznaje granice

Jeste li ikada uz domaće ili brzinske ispite rallyja u regiji primijetili dobro raspoloženu skupinu ljudi, odjevenih u narančaste majice? Naravno da jeste, a ako ste fan "kraljice automobilizma" onda dobro znate tko su oni. Osim što se bave putovanjima na rallyje i navijanjem za baš sve posade, organiziraju i najbolji rally show u Hrvatskoj, poznatiji pod nazivom Rally Show Santa Domenica. Oni su Auto karting klub Sveta Nedjelja i za ovu godinu pripremaju još bolji, najbolji show u regiji.

Kako bi vozače u susjednim zemljama upoznali s planovima za ovogodišnju Santa Domenicu, članovi AKK Sv. Nedelja uputili su se preko granice koja to više nije i posjetili Veszprem Rallye u Mađarskoj. Dvadeseto izdanje poznatog makadamskog rallyja iskoristili su za predstavljanje svog projekta, a za tu prigodu pripremili su i poseban letak na mađarskom jeziku.

letak

Treba li posebno isticati da je inicijativa za svaku pohvalu? Samostalno, bez podrške HAKS-a, velebnih sponzora ili predsjednika države, sabora ili svemira. Upregnuli su vlastite resurse, volju, želju i pamet i uložili u putovanje u "mađariju". Prema najavama, reakcije mađarskih posada bile su više nego pozitivne, a što u prijevodu znači da se ove godine možemo veseliti pravom kontingentu mađarskih vozača na St. Domenici.

Sjajan posao skupine entuzijasta i najbolji pokazatelj da je, kada nešto želiš napraviti, najbolje stvar obaviti vlastitim snagama, nego čekati pomoć s visina.

Više fotografija na Facebook profilu AKK Sv. Nedjelja.

You have no rights to post comments