Promocija najboljeg rally showa u Hrvatskoj ne poznaje granice

Objavljeno u: 26/07/2013 - 16:23 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jeste li ikada uz domaće ili brzinske ispite rallyja u regiji primijetili dobro raspoloženu skupinu ljudi, odjevenih u narančaste majice? Naravno da jeste, a ako ste fan "kraljice automobilizma" onda dobro znate tko su oni. Osim što se bave putovanjima na rallyje i navijanjem za baš sve posade, organiziraju i najbolji rally show u Hrvatskoj, poznatiji pod nazivom Rally Show Santa Domenica. Oni su Auto karting klub Sveta Nedjelja i za ovu godinu pripremaju još bolji, najbolji show u regiji.

Kako bi vozače u susjednim zemljama upoznali s planovima za ovogodišnju Santa Domenicu, članovi AKK Sv. Nedelja uputili su se preko granice koja to više nije i posjetili Veszprem Rallye u Mađarskoj. Dvadeseto izdanje poznatog makadamskog rallyja iskoristili su za predstavljanje svog projekta, a za tu prigodu pripremili su i poseban letak na mađarskom jeziku.

letak

Treba li posebno isticati da je inicijativa za svaku pohvalu? Samostalno, bez podrške HAKS-a, velebnih sponzora ili predsjednika države, sabora ili svemira. Upregnuli su vlastite resurse, volju, želju i pamet i uložili u putovanje u "mađariju". Prema najavama, reakcije mađarskih posada bile su više nego pozitivne, a što u prijevodu znači da se ove godine možemo veseliti pravom kontingentu mađarskih vozača na St. Domenici.

Sjajan posao skupine entuzijasta i najbolji pokazatelj da je, kada nešto želiš napraviti, najbolje stvar obaviti vlastitim snagama, nego čekati pomoć s visina.

Više fotografija na Facebook profilu AKK Sv. Nedjelja.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments