Croatia Rally 2013: prijave i dalje otvorene

Odbrojavanje je već počelo dva mjeseca prije početka Croatia Rallyja 2013, desetog izdanja Europskog rally prvenstva zakazanog u Poreču od 26.-28. rujna. Organizatori natjecanja odrađuju svakodnevne zadaće, uključujući i one za odnose s javnošću, pa pročitajte što stoji u novom PR-ovskom mailu koji se tiče Croatia Rallyja 2013......

Rally koji organizira HAKS (Hrvatski auto i karting savez) obuhvatit će četrnaest brzinskih ispita podijeljenih u dvije etape ukupne duljine 239,12  kilometara. Nakon objave Posebnog pravilnika, prijave su otvorene i dva su krajnja roka za primanje istih: za one koji želi iskoristiti pogodnost popusta krajnji rok je 26. kolovoza 2013, a oni koji se žele prijaviti nakon tog datuma morat će platiti viši iznos, dok je krajnji rok za takvu prijavu 6. rujna 2013.

Zahtjeve za prijavu potrebno je poslati na posebnom obrascu  Tajništvu rallyja zajedno sa potvrdom o uplati startnine e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i osiguranom dostavom do petka 6.9.2013 do 24:00. Originalni prijavni list i potvrdu o uplati startnine organizator mora primiti unutar sedam dana (tj. do petka 13. rujna 2013).

Prijave neće biti prihvaćene  bez potvrde o uplati. Prijave bez potvrda o uplati smatrat će se nevažećim i organizator nije dužan o istome obavijestiti prijavitelja. Svi natjecatelji koji uplate smještaj za sebe i svoje timove u Zelenoj Laguni u Poreču preko agencije Spektar putovanja d.o.o. u Zagrebu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; tel: 00385 98 9829-922) ostvaruju pravo 20% popusta na startninu.

Da bi ostvarili popust, prilikom uplate startnine potrebno je priložiti kopiju uplate rezervacije smještaja.

You have no rights to post comments