Damir Kuzmić i Tomas Hrvatin na Croatia Rally u R2 automobilu

Objavljeno u: 20/09/2013 - 14:15 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jedna od najaktivnijih domaćih rally posada, Damir Kuzmić - Tomas Hrvatin, spremna je za 40. izdanje Croatia Rallyja. Na natjecanju iz kalendara Europskog prvenstva Kuzmić i Hrvatin nastupit će u novom automobilu, Citroënu C2 R2.

Evo što posada kaže o predstojećem nastupu:

"Iako su se ove sezone odlučili za nastupe van Hrvatske, Croatia rally je od početka bio u planovima. Nakon nastupa u Velenju, počela se otvarati mogućnost nastupa sa boljim, bržim i sofisticiranijim vozilom na jednom od rally-a ove sezone. Odluka nije bila teška, dobra sezona vani i povratak na domaće staze bili su idealni za debi u novom vozilu. Citroen C2 R2, dobro poznat na HR stazama, vlasništvo je poznatog našeg suvozača Brune Šantića. Vrlo konkurentno vozilo, što je najbolje pokazao Marin Petrić prošli vikend na Buzetskoj utrcim postavljajući izvrsna vremena."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments