Glavne atrakcije Opatija auto moto showa – F1 bolidi Nelsona Piqueta i Rubensa Barrichella

Objavljeno u: 26/09/2013 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
40. Croatia rally koji će se ovog vikenda održavati diljem Istre i Kvarnera imati će svoju 'posebnu stanicu' na opatijskoj plaži Slatina. Naime, kako je već najavljivano, 1. Opatija auto-moto show održati će se ovog petka, 27. rujna s početkom u 10 sati, neposredno prije početka prvog brzinskog ispita Učka 1.

Opatijski dio manifestacije predstavio je predsjednik Auto kluba Opatija motorsport Igor Puž te naglasio da je AK Opatija motorsport kao organizator brzinaca na Učki želio publici približiti sam rally te auto posade, i odlučio organizirati sportsko-zabavno cjelodnevno događanje na Slatini. Vozači će nakon utrke stići na Slatinu, gdje će se družiti s publikom i novinarima. Najavio je i bogat popratni program, pa će tako svi zainteresirani moći uživati u Auto showu i izložbi oldtimera opatijskog kluba Liburnia klasik te Grobnik track daya, a poseban poslastica za sve ljubitelja utrka bit će dvije Formule 1, i to trostrukog svjetskog prvaka Nelsona Piqueta i Rubensa Barrichella te motocikli iz fundusa Honda Ruting muzeja.

Također, za sve one koji ne stignu posjetiti 1. Opatija auto-moto show, sa Slatine je osiguran i direktan live streaming, a može se otvoriti na ovom linku - http://oam.opatija-motorsport.com/index.php/webcam. Posebna zanimljivost je mogućnost praćenja svakog od automobila "jednim klikom", dok će dio Croatia rallyja prenositi Eurosport, koji će također biti prisutan na Slatini.

Obavijest o zatvaranju prometnica radi održavanja 40. Croatia rallya 2013.

Ovog petka, 27. rujna, 2013. godine, u vremenu od 9:20 do 13:30 te od 14:35 do 18:45 za sav javni promet biti će zatvorena prometnica - Križanje sa A8 (sjeverni prilaz tunelu Učka) - granica Istarske i Primorsko-goranske županije - Učka, Veprinac - Tumpići - Ž 5048 - križanje sa A 8.

Obilazni smjer je slijedeći: A8 od križanja sa Ž 5047 (Tunel Učka) - A8 (izlaz Veprinac i Opatija) te obratno. Promet preko Stare ceste (Matulji – Veprinac) do igrališta Tumpići biti će otvoren za sav promet.  

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments