Jura se fura do prvog mjesta nakon BI 1

Jura se fura do prvog mjesta nakon BI 1 foto: PJ Photo
Juraj Šebalj i Toni Klinc vodeći su u ukupnom poretku Croatia Rallyja nakon današnjeg kratkog superspecijala u Poreču. Na stazi tek nešto dužoj od kilometra i pol zagrebačka je posada upisala najbolje vrijeme ispred mladog južnoafričkog vozača Henka Lategana na drugom i Hermanna Gassnera Jr. na trećem mjestu.

Porečki brzinac posade će još jednom odvoziti u subotu kao zaključni ispit rallyja, a međuvremenu ih očekuje pregršt izazova na Učki, Ćićariji i okolici.

Premda je današnji brzinac bio lijepa uvertira u 40. Croatia Rally, prava događanja započinju sutra. Ne treba posebno naglašavati da vam je sutra i u subotu mjesto ili na radnom mjestu (ako ga imate) ili uz stazu (ako nemate posao, ili imate dobrog šefa). Iako kratak, BI 1 ponudio je dovoljno izazova za neke posade, a bilo je i kvarova, kao i lijepih nastupa, poput onog Danijela Šaškina, čije su vožnje pohvalili reporteri Rally Radija.

Usput, hrvatski vozači, ako vidite čudne ljude sa slušalicama i mikrofonima na kraju brzinca - razgovarajte s njima. Slušat će vas milijunski auditorij, ne propustite priliku.

foto: Petar Janković

You have no rights to post comments