Jura se fura do prvog mjesta nakon BI 1 foto: PJ Photo

Jura se fura do prvog mjesta nakon BI 1

Objavljeno u: 26/09/2013 - 19:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Juraj Šebalj i Toni Klinc vodeći su u ukupnom poretku Croatia Rallyja nakon današnjeg kratkog superspecijala u Poreču. Na stazi tek nešto dužoj od kilometra i pol zagrebačka je posada upisala najbolje vrijeme ispred mladog južnoafričkog vozača Henka Lategana na drugom i Hermanna Gassnera Jr. na trećem mjestu.

Porečki brzinac posade će još jednom odvoziti u subotu kao zaključni ispit rallyja, a međuvremenu ih očekuje pregršt izazova na Učki, Ćićariji i okolici.

Premda je današnji brzinac bio lijepa uvertira u 40. Croatia Rally, prava događanja započinju sutra. Ne treba posebno naglašavati da vam je sutra i u subotu mjesto ili na radnom mjestu (ako ga imate) ili uz stazu (ako nemate posao, ili imate dobrog šefa). Iako kratak, BI 1 ponudio je dovoljno izazova za neke posade, a bilo je i kvarova, kao i lijepih nastupa, poput onog Danijela Šaškina, čije su vožnje pohvalili reporteri Rally Radija.

Usput, hrvatski vozači, ako vidite čudne ljude sa slušalicama i mikrofonima na kraju brzinca - razgovarajte s njima. Slušat će vas milijunski auditorij, ne propustite priliku.

foto: Petar Janković

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments