Foto: 40. Croatia Rally, okom Dražena Kapplera, 1. dio

Objavljeno u: 01/10/2013 - 18:12 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Dražena Kapplera samo morate pustiti s "lanca" na brzinske ispite. Jurit će se jednog na drugi "ko da nema sutra" i na svakome će naći dobar zavoj, isukati fotoaparat i sjesti na gumb okidača. U narodu takve ljude nazivamo zaljubljenicima u rally i ovisnicima o oktanima, a Dražen je u oba kriterija davno izgubljen slučaj.

40. Croatia Rally u Poreču i široj okolici (da, Opatija je u okolici Poreča, eto) sučelio je najbolje domaće i vozače iz regije s nekolicinom vrhunskih europskih posada. Kako je taj sraz završio poznato je, svima koji su završili još jednu Croatiju bilo je to vrijedno iskustvo. Onima koji nisu ostaje primiti se posla u popravljanju automobila i pripremama za naredne utrke.

Kako je Dražen u Istri bio posebno dobro raspoložen, ovo je samo prvi dio njegovog foto opusa. Draženu zahvaljujemo na fotografijama!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...