Foto: Croatia Rally 2013. u izvedbi AŠ Remetinec

Objavljeno u: 02/10/2013 - 13:37 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik još su jednom dokazali da im u pogledu entuzijazma, ljubavi prema automobilizmu i fotografiji nema premca na ovim prostorima. Ovaj dinamični dvojac gotovo bi bilo moguće usporediti s rally posadom koja uporno iz utrke u utrku podiže tempo i kvalitetu svojih nastupa.

Andrea i Siniša dio su poznatog pogona Auto škole Remetinec i, očekivano, njihovi su fotoaparati bili u Poreču i Istri prošlog vikenda. Marljivo su bilježili sva zbivanja na stazama brzinskih ispita, ali i u servisnom parkiralištu.

Za ovaj put, kažu, videa neće biti jer su se umorili od bjesomučne produkcije hrpe fotografija i dugih video reportaža sa svake utrke kojoj su prisustvovali. Iako će nedostajati njihov jedinstveni stil video izričaja, nema veze, fotografije su tu i sjajne su, kao i uvijek.

Andreji i Siniši veliko hvala na materijalima.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.