Foto: Kapplerov album, Croatia Rally 2013, dio drugi

Objavljeno u: 03/10/2013 - 15:19 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Najavljeno/obećano - ispunjeno. Nakon prve salve fotografija koje je uz brzinske ispite 40. Croatia Rallyja ulovio Dražen Kappler eto i druge pošiljke. Preko 300 fotografija naguralo se u današnji pregled i vapi za vašom pažnjom.

Kao što vidite, Dražen je stajao uz stazu po kiši, stajao je uz stazu po lijepom vremenu, nije se bojao ni mraka ni sjene, sve zbog toga što smo mu: a) mi zapovijedili da nema odstupanja, b) ne zna bolje.

Draženu još jednom hvala s velikim H, ako vas zanima neka od fotografija slobodno autoru zatrpate mailbox sa zahtjevima. Njegov email vam je evo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...