22. Rally Opatija za vikend

Organizator 22. Rallyja Opatija poslao nam je sljedeće priopćenje. Prenosimo bez korekcija.

Sitno brojimo sate do početka 22. po redu izdanja Rallyja Opatija koji je službeno na rasporedu ovog petka i subote.

Organizator je zaprimio 39 prijava iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Austrije, a kao što je već ranije spomenuto među njima su i svima poznata imena hrvatskog rally prvenstva – posade Šebalj / Klinc, Szilagyi / Botond, Lončarić / Pazman, Dobrila / Raštegorac, braća Šepići...

Gotovo na kraju roka za prijave, pridružila im se i posada koju čine Daniel Šaškin i Damir Bruner, s Mitsubishijem EVO IX, kao i Slovenac Reno Turk, sa Peugeotom 208 R2, što borbu za pobjedničko prijestolje čini još zanimljivijom. Proteklog vikenda posade su preuzele putne knjige i uputile se na upoznavanje staza brzinskih ispita Mune i Dane, Račja Vas i Ročko Polje, a od danas već započinje program 22. izdanja opatijskog rallyja, i to fakultativnom verifikacijom koja će se održati od 18 do 20h u Milenij hotelu „4 opatijska cvijeta“.

Punom parom nastavlja se u petak te u subotu sa službenim dijelom manifestacije, a organizatori pozivaju sve ljubitelje oktana da im se pridruže u Opatiji i na brzinskim ispitima koji će se voziti cestama Istre i Kvarnera.

LISTA PRIJAVA:

You have no rights to post comments