Video: Croatia Rally by Rally Puza, onboard na glavi

Objavljeno u: 11/10/2013 - 02:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Onboard snimke iz rally automobila su vam beskrajno dosadne? Ne možete podnijeti da još jednom čujete "lijevi 3" ili "sto"? A opet, bez rallyja ne možete. Filip Puzić ima rješenje problema. Namontirajte se na njegovu glavu i pogledajte rally iz posve nove perspektive.

Stavljanje kamere na glavu ima nekoliko prednosti, a glavna je da su vam ruke slobodne za miješanje ručka u loncu ili navijanje ili pridržavanje vidjet ćete (tj. na sreću nećete) čega već prigodom obavljanja usputnog servisa u grmlju.

Da skratimo, Filip Puzić, u našim krajevima poznat kao Rally Puza, pripremio je još jedan video - tema 40. Croatia Rally, perspektiva - jedinstvena.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments