Je li Sveta Nedelja zaštitnica rallyja?

Objavljeno u: 17/10/2013 - 19:27 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Oprostit ćete autoru ovih redaka na neupućenosti kada su u pitanju sveci zaštitnici, pa tako ne znam tko je točno zadužen za brigu i čuvanje rallyja i rallyaša. Ali ne treba biti posebno religiozan niti produhovljen za jednu spoznaju. Otkako se ukazala hrvatskim i regionalnim ljubiteljima rallyja, Rally Show St. Domenica s punim se pravom može nazvati (jednom) od zaštitnica/ika rallyja na ovim prostorima.

I ove godine show ide, jer nema te prepreke koja će marljive djelatnike-ice (da se poslužimo malo ovim naprednim oblikom kraćenja teksta) tamošnjeg Auto karting kluba Sveta Nedelja otrgnuti od njihovog svetog cilja - organizacije odličnog, pristupačnog, za publiku atraktivnog i vozačima omiljenog rally domjenka. Ovo domjenak uzmite s rezervom, ovo nije Pantovčak, nema skupih vina i finih odijela... ovo je šoder, blato, gas do poda, gembači i čižme gumenjače.

U prilogu pogledajte kratku video najavu (jednu od mnogih) ovogodišnjeg izdanja St. Domenice. Na rasporedu je 23. i 24. studenog i to su dani koji morate rezervirati za putovanje u okolicu Svete Nedelje (gradić u blizini manje poznatog mjestašca, Samobora).

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments