Je li Sveta Nedelja zaštitnica rallyja?

Oprostit ćete autoru ovih redaka na neupućenosti kada su u pitanju sveci zaštitnici, pa tako ne znam tko je točno zadužen za brigu i čuvanje rallyja i rallyaša. Ali ne treba biti posebno religiozan niti produhovljen za jednu spoznaju. Otkako se ukazala hrvatskim i regionalnim ljubiteljima rallyja, Rally Show St. Domenica s punim se pravom može nazvati (jednom) od zaštitnica/ika rallyja na ovim prostorima.

I ove godine show ide, jer nema te prepreke koja će marljive djelatnike-ice (da se poslužimo malo ovim naprednim oblikom kraćenja teksta) tamošnjeg Auto karting kluba Sveta Nedelja otrgnuti od njihovog svetog cilja - organizacije odličnog, pristupačnog, za publiku atraktivnog i vozačima omiljenog rally domjenka. Ovo domjenak uzmite s rezervom, ovo nije Pantovčak, nema skupih vina i finih odijela... ovo je šoder, blato, gas do poda, gembači i čižme gumenjače.

U prilogu pogledajte kratku video najavu (jednu od mnogih) ovogodišnjeg izdanja St. Domenice. Na rasporedu je 23. i 24. studenog i to su dani koji morate rezervirati za putovanje u okolicu Svete Nedelje (gradić u blizini manje poznatog mjestašca, Samobora).

Video sadržaj

You have no rights to post comments