Pregovori oko nastupa slovenskih vozača na St. Domenici u tijeku? foto: Racing Team Šamec web

Pregovori oko nastupa slovenskih vozača na St. Domenici u tijeku?

Objavljeno u: 27/10/2013 - 02:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Kako prenosi slovenski Svet Hitrosti, situacija u kojoj su se slovenski automobilisti našli ove godine gotovo je identična situacija iz prošle godine. Sukladno važećim pravilima i tada je tamošnji savez vozačima zabranio nastup na natjecanju koje nije registrirano niti kod FIA-e niti kod HAKS-a. Ako smo dobro razumjeli situaciju, ne radi se o samovolji jednog čovjeka već o propisima po kojima AŠ2005 (slovenski automobilistički savez) ne smije (!) dozvoliti nastupanje na utrkama koje nisu sankcionirane od FIA-e ili njenih nacionalnih "podružnica".

Lani je problem riješen uvrštenjem Rally Showa Santa Domenica u kalendar HAKS-a, a po izvorima na koje se poziva spomenuti portal u tijeku su pregovori svih strana kako bi se osiguralo slično rješenje i za ovu godinu.

U nadi da će se zavrzlama riješiti na sveopće zadovoljstvo očekujemo bolje vijesti iz HAKS-a ili AKK Sveta Nedelja.

Izvor: www.svet-hitrosti.com

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments