Rally automobili, super nagrade i odličan shopping

Ljubitelji brzine, adrenalina i dobre zabave – za vas imamo dobru vijest: ususret velikom rally natjecanju Santa Domenica u City Centeru one West vas čeka bogat program, super popusti i primamljive nagrade.

Rally Santa Domenica se održava 23. i 24. studenoga u Svetoj Nedelji i okolici Samobora, a vikend prije toga, od 15. do 17. studenoga  u City Centeru one West možete razgledati prave rally automobile, družiti se s profesionalnim vozačima, kupovati uz popuste i osvajati nagrade. Tokom ova tri dana moći ćete saznati baš sve što vas zanima o rallyju, brzim automobilima i nadolazećoj utrci, a ne smijete propustiti priliku da doma odete s potpisanom fotografijom vas i vašeg najdražeg rally vozača.

Ili se fotkajte na vozačkom mjestu s kacigom! Sudjelujte i u nagradnoj igri – budite najbrži u promjeni kotača i osvojite vrijedne nagrade. A najbrži će se u nedjelju, u velikom finalu, boriti za vrijedni Nikon fotoaparat! Uzmite letak od lijepih hostesa jer ćete na njemu naći odličan popust u trgovini Sport Vision i usput obaviti odličan shopping. Svakako rezervirajte vikend za posjet City Centeru one i uživanju u brzim automobilima.

Fotografiranje i nagrade igre održavat će se prema sljedećem rasporedu:
Petak: od 17 do 20 sati
Subota: od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati
Nedjelja: od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati

You have no rights to post comments