Šebalj i Šaškin u borbi za naslov prvaka

Objavljeno u: 09/11/2013 - 08:01 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Evo što o predstojećem finalnom rallyju sezone Prvenstva Hrvatske kaže posada Juraj Šebalj - Toni Klinc. Zagrebački dvojac u Istri očekuje dvoboj protiv Daniela Šaškina i Damira Brunera - u igri je titula prvaka.

- - - - - - - - -

Ovogodišnje izdanje relija Poreč održat će se ovog vikenda u okolici Poreča i Oprtlja. U subotu su na rasporedu brzinci Tar i Poreč, koji će biti u revijalnom tonu, dok će se glavnina natjecanja održati u nedjelju na četiri različite staze. Startna lista ove godine broji četrdesetak posada, s tim da su oči uprte upravo u borbu Šebalja i Šaškina za naslov prvaka. Bodovna situacija ne dozvoljava kaluklaciju ni jednom, ni drugom, tako da će obojica morati ići po konačnu pobjedu. Da natjecanje bude zanimljivije, najavljeno je promjenjivo vrijeme što će otežati uvjete svim posadama.

Juraj Šebalj:
Nastupamo sa starim dobrim Lancerom na posljednjoj utrci. Porečki reli je za mene jedan od najljepših natjecanja i jako se veselim vožnjama na legendarnim stazama. Spremni smo za sve uvjete i idemo se voziti. Najavljeno je lošije vrijeme, tako da će biti zaista teško. Na nekim mjestima već danas ima puno blata, a obzirom na južinu, staze su izuzetno skliske.

Toni Klinc:
Itinerer je nešto izmjenjen u odnosu na lani, no bez značajnijih promjena. Obzirom na vremenske uvjete, izbor guma će biti presudan. Ja vjerujem da će upravo ovaj detalj odlučiti tko će pobjediti na reliju, a na kraju i prvenstvu.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments