Šebalj i Šaškin u borbi za naslov prvaka

Objavljeno u: 09/11/2013 - 08:01 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Evo što o predstojećem finalnom rallyju sezone Prvenstva Hrvatske kaže posada Juraj Šebalj - Toni Klinc. Zagrebački dvojac u Istri očekuje dvoboj protiv Daniela Šaškina i Damira Brunera - u igri je titula prvaka.

- - - - - - - - -

Ovogodišnje izdanje relija Poreč održat će se ovog vikenda u okolici Poreča i Oprtlja. U subotu su na rasporedu brzinci Tar i Poreč, koji će biti u revijalnom tonu, dok će se glavnina natjecanja održati u nedjelju na četiri različite staze. Startna lista ove godine broji četrdesetak posada, s tim da su oči uprte upravo u borbu Šebalja i Šaškina za naslov prvaka. Bodovna situacija ne dozvoljava kaluklaciju ni jednom, ni drugom, tako da će obojica morati ići po konačnu pobjedu. Da natjecanje bude zanimljivije, najavljeno je promjenjivo vrijeme što će otežati uvjete svim posadama.

Juraj Šebalj:
Nastupamo sa starim dobrim Lancerom na posljednjoj utrci. Porečki reli je za mene jedan od najljepših natjecanja i jako se veselim vožnjama na legendarnim stazama. Spremni smo za sve uvjete i idemo se voziti. Najavljeno je lošije vrijeme, tako da će biti zaista teško. Na nekim mjestima već danas ima puno blata, a obzirom na južinu, staze su izuzetno skliske.

Toni Klinc:
Itinerer je nešto izmjenjen u odnosu na lani, no bez značajnijih promjena. Obzirom na vremenske uvjete, izbor guma će biti presudan. Ja vjerujem da će upravo ovaj detalj odlučiti tko će pobjediti na reliju, a na kraju i prvenstvu.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments