Eurosport Events: "Potvrda ERC kalendara je formalnost"

Objavljeno u: 18/11/2013 - 19:33 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Početkom prosinca održat će se zasjedanje FIA-inog vijeća za autosportove na kojemu će jedna od tema biti i kalendar natjecanja Europskog rally prvenstva za 2014. Nedavno objavljeni kalendar je, naime, preliminarnog karaktera, što znači da bi, valjda, trebao biti podložan promjenama. Podsjećamo, u kalendaru za 2014. nema Croatia Rallyja.

U nastojanju da pokušamo doći do relevantnih informacija kontaktirali smo predstavnike promotora Europskog prvenstva, Eurosport Events. Zanimalo nas je njihovo tumačenje trenutnog statusa kalendara, jer se u određenim krugovima, neslužbeno naravno, sugerira kako će kalendar ipak biti mijenjan.

"Potvrda preliminarnog kalendara natjecanja EP za 2014. godinu formalnost je koju moramo ispuniti sukladno FIA-inim propisima i protokolu", rekao nam je operativni direktor Eurosport Eventsa, Jean-Louis Dauger.

U sljedećih nekoliko dana pokušat ćemo doznati razloge zbog kojih je Croatia Rally izbačen iz europskog društva.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments