Čibej i Bitterman ponovo u Octaviji WRC na St. Domenici

Objavljeno u: 19/11/2013 - 18:11 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Posada Ivan Čibej - Saša Bitterman i ove će godine put Svete Nedelje na tamošnji Rally Show Santa Domenica. Prošlogodišnji pobjednici još jednom su odlučili nastupiti u WRC automobilu, a izbor je ponovo pao na Škodu Octaviju. Evo kako su Čibej i Bitterman obavijestili svekoliko pučanstvo o svojim planovima za ovogodišnju St. Domenicu.

- - - - -

S obzirom da smo našu prijavu predali organizatoru među posljednjima želimo naglasiti da niti u jednom trenu nismo imali dvojbi oko sudjelovanja. Naprotiv, ovo okupljanje doživljavamo kao vitalno važnim ako ne i najvažnijim događajem za domaći ali i regionalni reli sport, a takvom se pristupa s maksimalnom ozbiljnošću i poštovanjem prema publici. Prošle smo godine WRC automobilom postavili vlastiti standard od kojeg nismo željeli odustati i ove godine. A to nije nimalo jednostavno. To je i glavni razlog naše kasne prijave.

Brojnost prijava i entuzijazam organizatora potvrđuju ono što mislimo. Bit će to pravi relijaški događaj. S jednom jedinom zadaćom: privući publiku pozitivnom relijaškom kemijom. Respektabilna relijaška imena s liste prijava jamče taj ugođaj. Ponovno pozivamo publiku da nam se pridruži u što većem broju i podupre sve koji će nastupiti. Vidjet će vrhunske vožnje, prave reli dvoboje i nevezano o klasi u kojoj će nastupiti njihovu fanatičnu posvećenost utrci. Molimo, zaboravite na eventualne vremenske uvjete, jer su oni sastavni dio relija i bez obzira kakvi bili čine ga upravo zato privlačnim.

Što se nas dvojice tiče znatiželja je opet velika. Nije nas bilo cijelu godinu, glad je velika, a prilika je idealna. Makadamska podloga, neopterećena konkurencija, svi će dati sve što znaju. Kako ćemo reagirati? Reli se ne zaboravlja, jednom kad osjetiš to zauvijek ostaje, ali opet, uvijek je prepuno nepoznanica. Zato svaki relijaš najprije mora pobijediti sebe, tek tada je spreman za ostalo.

Našem sponzoru Fuchs mazivima još jednom hvala na povjerenju.

Više o nama na www.ivancibej.com ili uskoro na facebook stranici.

Do viđenja u nedjelju!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments