BI1 - Beppo Harrach show!

Objavljeno u: 24/11/2013 - 10:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvi vozači već su odvozili prvi brzinski ispit rallyja Santa Domenica. Najbrži je bio Beppo Harrach sa Mitsubishi Lancerom EVO IX, koji je gledateljima priuštio pravi rally show.

Kad je Harrach atraktivno prošao kraj servisne zone, iz brojne publike čuo se je samo jedan glasan "wau". Harrach je klizao iz zavoja u zavoj i tako vozio izuzetno atraktivno. Na kraju je bio 5,2 sekundi brži od Ivana Čibeja sa Škodom Octaviom WRC, a još dodatnih 1,6 sekundi zaostao je Krizstian Hideg sa Mitsubishi Lancerom EVO VII.

"Bio je vrlo zabavno. Više nego sam čak očekivao. Odličan brzinski ispit s puno atraktivnih zavoja. Jedva čekam na drugu vožnju," rekao je Harrach, koji je od trenutno drugoplasiranog bio brži za 2 sekunde po kilometru brzinskog ispita. "Dobro, ja sam pokazao skoro sve što znam, ostali će kasnije voziti brže," nadodao je odlični Austrijanac.

Čibej nije bio baš zadovoljan svojom vožnjom. "Gume su mi pružale preveliki otpor i zato sam vozio previše sporo. Nadam se da ćemo ići drugi put brže".

Tekst: Gregor Pavšič

REZULTATI:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments