BI1 - Beppo Harrach show!

Objavljeno u: 24/11/2013 - 10:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvi vozači već su odvozili prvi brzinski ispit rallyja Santa Domenica. Najbrži je bio Beppo Harrach sa Mitsubishi Lancerom EVO IX, koji je gledateljima priuštio pravi rally show.

Kad je Harrach atraktivno prošao kraj servisne zone, iz brojne publike čuo se je samo jedan glasan "wau". Harrach je klizao iz zavoja u zavoj i tako vozio izuzetno atraktivno. Na kraju je bio 5,2 sekundi brži od Ivana Čibeja sa Škodom Octaviom WRC, a još dodatnih 1,6 sekundi zaostao je Krizstian Hideg sa Mitsubishi Lancerom EVO VII.

"Bio je vrlo zabavno. Više nego sam čak očekivao. Odličan brzinski ispit s puno atraktivnih zavoja. Jedva čekam na drugu vožnju," rekao je Harrach, koji je od trenutno drugoplasiranog bio brži za 2 sekunde po kilometru brzinskog ispita. "Dobro, ja sam pokazao skoro sve što znam, ostali će kasnije voziti brže," nadodao je odlični Austrijanac.

Čibej nije bio baš zadovoljan svojom vožnjom. "Gume su mi pružale preveliki otpor i zato sam vozio previše sporo. Nadam se da ćemo ići drugi put brže".

Tekst: Gregor Pavšič

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments